Ansigtsbehandling

Nimue Basis

Nimue Proff

 • Nimue Active Rejuvenation 15% Bio-Active Complex kr. 779,-

  En aktiv resultatgivende frugtsyrebehandling med 15% Bio-Active Complex for en accelereret cellefornyelse samt fugtgivende elementer. En meget effektiv, men også skånsom behandling, som leverer fantastiske resultater på reduktion af pore-størrelsen, forfinelse af hudstrukturen, forbedret elasticitet og friskere udstråling.

 • Nimue Advanced Rejuvenation, 35% Glykolsyre kr. 799,-

  En aktivt eksfolierende behandling til miljøbelastet, hyper pigmenteret og problematisk hud, en hver hud, hvor overfladen er foto-skadet og grov. En effektiv og kontrolleret peeling, der skånsomt fjerner døde hudceller og efterlader huden med en blød overflade, forbedret struktur og flot teint.

 • Nimue SRC Peel kr. 829,-

  En aktivt eksfolierende behandling til miljøbelastet, hyper pigmenteret og problematisk hud, en hver hud, hvor overfladen er foto-skadet og grov. Hudfornyende behandling til miljøbelastet, hyper pigmenteret og problematisk hud. Arbejder med kombination af syrer og ingredienser, nøje udvalgt til hver af de 3 klassifikationer. SRC anbefales form kurforløb på 6-12 behandlinger og kan med fordel laves vekslende med microneedling

 • Nimue Specialised Microneedling kr. 849,-

  Microneedling fremmer hudfornyelsen, giver cellernes et spark og modvirker aldringstegn og pigmentforandringer. Kombineret med TDS boosters, fremmer behandlingen hudens regenerering og opstrammer det trætte væv. En unik anti-age behandling og den giver desuden flotte resultater på ar, da collagenet stimuleres og ujævnheder i det hele taget.

 • Nimue Specialised META TERAPI kr. 995,-

  ALTERNATIVET TIL ET ANSIGTSLØFT Meta Terapi er en ny metode til hudforyngelse, anti-age, give fugt til huden og genopbyggelse. Meta Terapi er en behandling der giver dig en eksklusiv chance for den mest innovative form for behandling, med fantastiske resultater. 100% NATURLIG. Garanterer optimale resultater uden risiko for hudskader eller ar dannelse. En gangs nålemoduler med sikkerheds-membran forhindrer krydskontaminering og førende Dermatologer verden over betragter Meta Terapi som værende effektivt og sikkert.