Ansigtsbehandling

Nimue Basis

 • Udlært / Elev
 • Nimue Complete Me kr. 250,-

  Det er vores komplette (fredagsklar) behandling som vores hudterapeuter udfører.

 • Dybderens ansigtsbehandling (Nimue Deep Cleanse) kr. 599,- / kr. 399,-

  Behandlingen der sætter fokus på problematisk hud. Behandlingen indeholder ikke frugtsyre eller massage og er derfor rigtig god til hud med acne udbrud og tilstopninger. Anbefales til både teenagere og voksne med uren hud.

 • Klassisk ansigtsbehandling (Nimue Therapeutic) kr. 749,- / kr. 499,-

  Resultatorienteret og afslappende behandling tilpasset kundens hudtype, tilstand og behov med alle vigtige elementer såsom afrensning, konditioner, enzym eksfoliering, dybderens, massage og maske. Klassisk 60 min. ansigtsbehandling, uden behov for tilvænning til Nimue eller frugtsyre på forhånd. Der behandles ikke med frugtsyre i denne behandling

 • Afgiftning, peeling, dybderens og glød (Nimue Thermal Detox Peel) kr. 499,- / kr. 350,-

  Giv din hud et professionelt hudplejeboost med Nimues nye Thermal Detox Peel, som er en rig, kulbaseret og multifunktionel peeling, der giver øjeblikkelig fugt, fylde, fornyelse og glød. Denne innovative detox-peeling kombinerer en boblende virkning for at dybderense huden og befri den for forurenende partikler, giftstoffer og urenheder. Denne virkning er mulig takket være en termo-sensorisk mekanisme, der skaber en varmende fornemmelse, som booster hudcellernes blodcirkulation og iltning.

 • Diamant Slibning kr. 600,- / kr. 499,-

Nimue Proff

 • Nimue Active Rejuvenation 15% Bio-Active Complex kr. 779,-

  En aktiv resultatgivende frugtsyrebehandling med 15% Bio-Active Complex for en accelereret cellefornyelse samt fugtgivende elementer. En meget effektiv, men også skånsom behandling, som leverer fantastiske resultater på reduktion af pore-størrelsen, forfinelse af hudstrukturen, forbedret elasticitet og friskere udstråling.

 • Nimue Advanced Rejuvenation, 35% Glykolsyre kr. 799,-

  En aktivt eksfolierende behandling til miljøbelastet, hyper pigmenteret og problematisk hud, en hver hud, hvor overfladen er foto-skadet og grov. En effektiv og kontrolleret peeling, der skånsomt fjerner døde hudceller og efterlader huden med en blød overflade, forbedret struktur og flot teint.

 • Nimue SRC Peel kr. 829,-

  En aktivt eksfolierende behandling til miljøbelastet, hyper pigmenteret og problematisk hud, en hver hud, hvor overfladen er foto-skadet og grov. Hudfornyende behandling til miljøbelastet, hyper pigmenteret og problematisk hud. Arbejder med kombination af syrer og ingredienser, nøje udvalgt til hver af de 3 klassifikationer. SRC anbefales form kurforløb på 6-12 behandlinger og kan med fordel laves vekslende med microneedling

 • Nimue Specialised Microneedling kr. 849,-

  Microneedling fremmer hudfornyelsen, giver cellernes et spark og modvirker aldringstegn og pigmentforandringer. Kombineret med TDS boosters, fremmer behandlingen hudens regenerering og opstrammer det trætte væv. En unik anti-age behandling og den giver desuden flotte resultater på ar, da collagenet stimuleres og ujævnheder i det hele taget.

 • Nimue Specialised META TERAPI kr. 995,-

  ALTERNATIVET TIL ET ANSIGTSLØFT Meta Terapi er en ny metode til hudforyngelse, anti-age, give fugt til huden og genopbyggelse. Meta Terapi er en behandling der giver dig en eksklusiv chance for den mest innovative form for behandling, med fantastiske resultater. 100% NATURLIG. Garanterer optimale resultater uden risiko for hudskader eller ar dannelse. En gangs nålemoduler med sikkerheds-membran forhindrer krydskontaminering og førende Dermatologer verden over betragter Meta Terapi som værende effektivt og sikkert.