Behandlinger

Fodbehandling

Håndbehandling

Vipper, bryn og make-up​

Ansigtsbehandling

Voksbehandling

Kropsbehandling / Massage

Skønhedshuset i Vejle tilbyder fodpleje, hudpleje- og wellness behandlinger i professionelle og skønne rammer.

Ret til: At pleje sin krop – om det er fødder, huden eller kroppen generelt – giver det velvære og en følelse af at gøre noget godt for sig selv. I Skønhedshuset tilbyder vi de sidste nye behandlingsmetoder inden for hvert behandlingsområde. Vi gør os umage for at skabe en hyggelig og dejlig atmosfære i klinikken – og det vil oftest være nemt at få tider, fordi vi også tilbyder elevbehandlinger.

Vælg mellem elev- eller uddannet behandler

Du kan vælge mellem en elevbehandling, som selvfølgelig er superviseret – eller en behandling hos en af vores uddannede og professionelle behandlere. Det er én af fordelene ved at have klinik og skole samme sted.

Hudpleje, fod- og kropsbehandlinger

Behandlingerne tilpasses dine behov. Vi tager os god tid til en analyse, for at sikre den optimale pleje og behandling for hver eneste kunde. De produkter, vi benytter i klinikken er alle effektive og gennemtestede. Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvad der er den rigtige behandling for dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hos Skønhedshuset udføres kun professionelle skønhedsbehandlinger og hudpleje. Du vil få en oplevelse af forkælelse, og du vil går herfra i bedre humør og med større selvtillid.

Vores klinik ligger i centrum af Vejle – og vi glæder os til at byde dig velkommen.