Uddannelser

Uddannelser for dig som elsker at gøre noget godt for andre.

Fodplejer

Drømmer du om at hjælpe andre med at få sunde og velplejede fødder?

Så er en uddannelse til fodplejer helt sikkert noget for dig. Med en fodplejer uddannelse kan du give dine kunder mere end bare en eksklusiv følelse af velvære…

 

Kosmetisk Hudterapeut

Kosmetisk Hudterapeut – Bliv ekspert i ansigtsbehandling.

Som en af Danmarks første og førende skoler tilbyder Skønhedshuset også uddannelsen som kosmetisk hudterapeut…

Kosmetolog

Fleksibel og moderne uddannelse som kosmetolog.

Uddannelsen som kosmetolog hos Skønhedshuset Vejle er for dig, som går med drømmen om at arbejde med skønhed og kropspleje…

Uddannelserne hos Skønhedshuset i Vejle er for dig som ønsker at have med mennesker at gøre. Og elsker at bruge dine hænder.

Og brænder du for skønhed, sundhed eller velvære. Så er uddannelserne hos Skønhedshuset i Vejle helt sikkert noget for dig.

De som vælger at tage en uddannelse hos Skønhedshuset, er personer som er nået til et punkt i deres liv, hvor det er på tide at skifte kurs rent arbejdsmæssigt. 

Hvis det er dit udgangspunkt, så er der en ekstra grund til at vælge Skønhedshuset, da du vil møde ligesindede, med hvem du kan dele dine bekymringer, tanker eller frustrationer.  

Er dit ønske at blive selvstændig med egen klinik, men ikke helt ved hvordan, så bare rolig for Skønhedshuset tilbyder et ekstra modul, hvor vi klæder dig ordentligt på, så du kan åbne din egen klinik uden tvivl eller tøven. 

Men det er ikke noget krav, at du skal åbne din egen klinik for at deltage på uddannelserne hos Skønhedshuset, du bliver også fuld kvalificeret til at arbejde som ansat på en klinik.    

Hos Skønhedshuset kan du tage uddannelsen til fodplejer, kosmetolog eller hudterpeut. Alle uddannelserne er lægeeksamineret og du får eksamensbevis som bevis på dine opnåede kompetencer. 

Uddannelserne er en kombination af teori og praktiske øvelser, der gør at hverdagen aldrig bliver kedelig. Og det er nemt at veksle mellem den teoretiske og praktiske undervisning. Det foregår nemlig samme sted, hvilket giver en dejlig atmosfære og et godt studiemiljø. 

Den teoretiske undervisning foretages af faguddannede læger, sygeplejersker, fodplejer, kosmetologer og hudterapeuter. Det er din tryghed for at du får den bedst mulige teoretiske undervisning inden for hvert område. 

Vi har fleksible skoletider hvilket gør, at du kan tilpasse din uddannelse, så du kan få din hverdag til at fungere.